luni, 5 aprilie 2010

Un altfel de...Paste

Ma, nu stiu cum sunt unii, dar noi nu punem prea mare pret pe sarbatorile din calendare. Mi se pare ca toti ne prefacem ca ne simpatizam, ca ne iubim, mergem in vizita sa mancam si sa bem ca porcii, apoi asteptam musafiri ca si cand am vrea sa impresionam ca la noi a fost mai curat ca la icsulescu sau ca prajiturile lu` madam flacarica au fost groaznice, dar totusi le-am mancat ca sa dea bine. KKT, pe romaneste. Eu nu ma pregatesc in nici un an pentru sarbatori: nu gatesc in mod special, nu fac prajituri si nu mananc mai mult decat de obicei. Apropiatii mei stiu asta si nu ma viziteaza in perioada sarbatorilor, stiu ca nu-mi place. In rest, oricine oricand este binevenit. Intotdeauna se gaseste la mine acasa ceva de baut si uscaturi, nu trebuie sa fie musai vreo sarbatoare. Cu atat mai putin intind masa pentru musafiri, ati venit sa mancati?? :) Nu sunt zgarcita, dar piciorul lu unchiu-mio nu l-am prins in casa la mine decat de pastele trecut, si atunci ne pupam si ne bucuram de revedere...d``oooohhhh...com`on!!!...
asa ca pastele lui 2010 a aratat cam asa la noi:


pe scurt, somon si pastrav la gratar, cotlet de porc, ceapa intreaga tot pe gratar, cartofi in jar, coaste de porc afumate fierte in guinness cu gimbir, apoi invelite in sos obtinut din pasta de rosii cu miere (DE_MEN_TI_A_LEEE!!!), sos din parmezan cu frisca pentru gatit, slanina prajita tot pe gratar...tortul e cu branza de vaci delicioasa, adica nu e gretos, si e primit, deci nu am muncit pt el...
cam asta a insemnat si inseamna pt noi PASTELE... condamnati-ma daca vreti, apreciati daca nu, eu asa simt si nu pot sa copiez pe altii pentru a fi in rand cu ei...iertata sa fiu!

...pofta buna :))

Bya

3 comentarii:

  1. Da supera parerea ta...Imi place "despre tine"...esti o fire dezinvolta si nu iti pasa de parerea altora,si asa e cel mai bine...Dupa parerea mea,a fost o zi super cu mancare delicioasa,yam-yam si cred ca mi-ar fi placut sa fiu acolo,mai mult ca in oricare alt loc,dar cum spuneai "apropiatii stiu asta si nu te viziteaza la sarbatori",dar cred ca o sa vin in vara la o "uscatura si-un pahar de suc" daca ma primesti...in vara nu e nici o sarbatoare,nu? :))) Te-am pupat! super blogu.Mai baga ca imi place tare mult cum povestesti :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) merci, Simo draga! Te astept cu mare drag si chiar mi-ar face placere sa te revad dupa atata timp. Poate mai pregatesc ceva bun, pt ala micu` :)
    Merci de vizita, Te mai astept!
    Bya

    RăspundețiȘtergere
  3. Lasa nu pregati nimic...tine-te de regula...dar daca ai gradina si ardei in ea,tare m-as bucura sa mananc paine cu margarina si ardei(yam-yam)mancarea mea preferata :)) Sau macar ardei,ca si eu si piticu' mancam ardei cu sare (asa cum sunt) :)) te-am pupat :)

    RăspundețiȘtergere