marți, 6 aprilie 2010

din ciclul "Dumnezeu nu doarme..."-partea a treia

Ei bine, revin cu noutati. La primul consult ortopedic al piciorului meu bolnav am refuzat CATEGORIC ghipsul pe picior, si asta pt ca nu-mi pot imagina cum e sa stai imobilizat de un picior timp de 4 saptamani. Si cum, de ce ti-e frica nu scapi...asa nici piciorul meu nu a mai avut castig de cauza in fata ghipsului.
Timp de o saptamana piciorul meu arata identic, adica umflat, vanat si...umflat ca un cartof :d



Dat fiind faptul ca am considerat-o o entorsa, ceva mai grava decat una obisnuita, am lasat sa-si revina de la sine. O saptamana de concediu medical si...totul e rezolvat. Doar ca stiti si voi cum e, socoteala de acasa cu cea din targ... Dupa o saptamana de la accidentare, piciorul meu arata...la fel de rau :)). Nu mai aveam glezna deloc (bine, nici acum nu am :)) ). Asa ca am sunat "ortopedul nostru de familie" (mii de multumiri lui!), si m-am prezentat luni seara la clinica de ortopedie. Dupa o scurta consultatie si doua radiografii, s-a dovedit a fi o...fractura mica si ligamente rupte.


Astfel incat marti dimineata (adica azi) la 9 jumatate m-am prezentat din nou la clinica, pentru ca "ghipsarul" a venit special pt mine (multumiri si lui!). Astfel ca acum m-am ales cu un ghips pana sub genunchi pret de doua saptamani, dupa care urmeaza pt inca o saptamana un ghips cu care pot umbla...


Pana atunci, ma mai chinui sa tzopai intr-un picior cu doua carje axilare...si sper la zile mai bune :)

Bya

4 comentarii:

  1. Deja ma doare piciorul cand ti-l vad... :( E nasol rau...Oare cu ce ai pacatuit? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am calcat stramb in saptamana mare, Simo :))

    RăspundețiȘtergere
  3. las ca-i bine. saptamani mai multe fara a merge la job si saptamani mai multe de stat pe spate. ;)
    vezi si tu partea plin-a paharului...

    RăspundețiȘtergere
  4. oi,si eu stau cu piciorul in gips,mie me-a spus ca e fractat numai ligamentul.....oare ce e mai strasnic,ligamentul sau osul fractat?

    RăspundețiȘtergere