luni, 1 martie 2010

Prima raza calda a lui 2010

Azi dimineata, cand am iesit din bloc, in fata usii de la garaj ma topeam. De cald. Vroiam sa renunt la masina si sa merg pe jos pana la job (10 min:D), atat era de frumos...si de nu eram eu in intarziereeee ;))
Ei bine, nu am renuntat. M-am dus tot cu mititica mea. Merge singura, stie drumul asta deja. Si fiind 1 martie m-am imbracat eu foarte elegant- ziceau unii, altii sexy (??), eu spun doar DECENT, am lipit un zambet pana la urechi pe buze si m-am asezat frumos la birou in asteptarea pensionarilor plictisiti si carora le suntem dragi, sau a unor neciopliti care nu inteleg ca "nu se poate". Ei bine, nu au intarziat sa apara primele felicitari si martisoare. Am primit o gramada de martisoare de 0.5 bani (deh, gestul conteaza :D), dintre care unul este extrem de ciudatel: e o papusica mica, blonda, imbracata intr-o penala rochie verde...Zau, ii mai lipsea o maturica mica si era vrajitoarea perfecta:D. M-am socat cand am vazut-o, mi-am zis ca e la misto. De fapt, nu era. Era al unui client caruia ii sunt atat de draga, incat de fiecare data cand pleaca de la mine de la birou, are o lacrima in coltul ochilor ;)). Mdea...funny :)
Apoi am mai primit de la un batranel, intr-o cutie de sana-cred ca de acu 10 ani, plina cu pamant si in ea plantata o floare de plastic. Apoi, frumos ambalata intr-o punga refolosita de paine de la BeWaMi :). Atata a putut, omu, na! Ce e de ras? "Nu stiu daca va place, dar mie imi place mult de tot". Apai am apreciat cu cea mai mare (ne)sinceritate :D, si am dus-o in pervazul de la bucatarie. Langa cealalta. Identica. De la acelasi client :).
Daar, recunosc, am primit de la scumpii mei colegi de munca o frumoasa zambila roz in ghiveci ;;). Ca in fiecare an de altfel.
Am fost si la ora mea de tae-bo. Am venit si de acolo cu un martisor. De la antrenor. :)
Dar, cel mai devreme mi-a adus primavara iubirea mea ;;) Mike, de vineri am primit un frumos buchetel de ghiocei :) :*
Eh, si acum...le adun si ma gandesc sa le pun pe toate in piept. Deodata?? :-s

Si acum va intreb, voi cum vedeti toata treaba asta cu 1 si 8 martie? hai ca 1 martie o putem considera "venirea primaverii", deci nu e caz de flori, martisoare si cadouri, iar buchetul de ghiocei vesteste asta cel mai bine. Dar 8 martie e ziua MAMEI sau a FEMEII?...

Bya

2 comentarii:

  1. a uană nou uat lăv idiiiiiiiz :D
    bai, cine merita primeste de toate mereu, nu trebe musai ocazii d'astea rasuflate

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e adevarat :) (acum calculez eu de cate ori am primit, ca sa vad daca merit... ;)))
    Bya

    RăspundețiȘtergere