miercuri, 27 ianuarie 2010

Cand credeam ca se va termina...

...a luat-o de la inceput! Alternativ, durere, apoi presiune, apoi iar durere, apoi trecea. Urma o usoara febra, indispozitie, din nou durere. Mers la farmacie, cumparat medicamente. Stat in casa, la caldurica, cu ceaiuri peste ceaiuri, si medicamente una peste alta! Ma intorc la munca, teoretic usor mai insanatosita! Pe cand bag seama ca peste weekend se stricase centrala, iar inauntru erau cam 10 grade!!! Conditii inumane de munca! Si am simtit asta, intrucat marti am taiat-o direct la medic. Nu ma facusem mai bine deloc, centrala tot nu mergea, tratamentul nu-si facea efectul, drept urmare, de cum a auzit de lipsa caldurii la job "5 zile concediu medical! nu discut! marim dozele si dam ceva mai puternic! altfel nu te faci bine niciodata!"
zis si facut, luat reteta, concediul, m-am intors la munca, am anuntat, fost la farmacie, luat inca o punga de medicamente (mai aveam vreo 3), plecat acasa. Cald, ceai, tratament. Nu am voie sa ies din casa (zice Mike...), nu am voie sa stau pe geam sau pe holul blocului (!!!). cam naspa...important e ca am ce face, bat la usa nenorocitele alea de teste de mate, inutile la varsta si la experienta actuala din job!!!
asa ca imi iau frumos manualul, ciornele si ochelarii de tocilara si ma apuc serios de studiu! (mai trag cu ochiu la teve, recunosc:P)
Si uite-asa sinuzita mea acuta ma tine in casa, altminteri la mate n-as avea cand sa invat!! :))
Cu bine,
Bya

4 comentarii:

  1. ce faza! bya cu Y. da pune fato cu K ca e mai trendy! sau mai cool

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) nu pot, ca daca pun K, iese BKA, nu-l poti pronunta. Si daca las si Y, iese BYKA (in maghiara ar insemna TAUR, dar scris cu I :))).
    Sa inteleg ca atunci si cu masina mea ai "o problema"???
    te trag de urechi, ai grija!! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimu n-are un nume de anonim? ca am o vorba cu el! sami lase fata in pace, da???

    RăspundețiȘtergere
  4. pfoaaiii!!! si aici m-ai gasit, ma? :))

    RăspundețiȘtergere