sâmbătă, 5 septembrie 2009

It sucks!!!

Sunt profund dezamagita si scarbita de-a dreptul de cate vad in fiecare zi ca se intampla, nu neaparat in tara, cat in orasul in care am avut (ne?)placerea sa locuiesc. Pe zi ce trece observ tot mai multe. O sa plang daca asa va continua...
1. La începutul anului 2009 SCJU Tîrgu - Mureş se afla pe primul loc în clasamentul spitalelor clinice de urgenţă din România. Ajungi cu bolnavul la spital, nu ai unde sa parchezi, unde-l lasi? la sute de metri distanta de poarta de intrare in spital, speri din suflet sa mai ajunga cu puls pana acolo! Vine o ambulanta, cu semnalele toate pornite. "Banda" a ramas de numai...o masina, in rest evident, s-a parcat. Se intersecteaza cu un posibil/potential pacient sau apartinator al unuia, care nu stie ce sa faca, se agita, se panicheaza, nu are incotro sa mearga. Sucks!
2. Nu ai ce cauta inspre combinatul chimic Azo. Decat daca esti doritor de a trece intr-o lume mai buna. Este ceata. In fiecare zi. Cerul este alb-laptos in fiecare zi, mirosul intepator de amoniac te face sa te intrebi cu ce ai gresit lumii si iti aduce aminte de lagarele de concentrare naziste si nu stii cand sa te astepti la o cantitate mai mare de substanta toxica care te va duce pe un norisor pufos, petrecandu-ti timpul cantand la harpa. Este inadmisibil!!! DAR cine poate fac ceva? SUCKS LIKE HELL!!!
3. Oamenii se ucid si se sinucid. Ba ca nu mai au bani, ba ca au datorii, ba ca unul inseala pe celalat, ba s-a intrecut masura cu un paharel, ba afara ploua- de ce?, ba plange copilul, ba vrei sa faci o fapta buna, ba joci fotbal, ba te pregatesti pt un miting aviatic, ba te plimbi pur si simplu pe strada si-ti cade o tigla (:)) in cap, ba inoti in zone interzise, ba ai diverse accidente. SUCKS SUCK SUUUUUUUUUUUCKS!!!
4. Mergi la un local, sa mananci sau sa bei, mergi la magazin sa cumperi o bomboana "vaaai, dar sunt prea mari banii, nu am sa va schimb/sa vad au rest/ am fost deja de doua ori sa schimb banii" :-s. NU este problema mea. Eu am venit sa consum/cumpar iar obigatia mea ca si client este sa pot PLATI, cash sau nu. RESTUL e... CAN CAN :). Adica nu ma priveste, descurca-te. THAT REALLY SUCKS!!!
5. Se va impozita bacsisul !??!!???!??!! Cum ? :)
6. Euro e in continua crestere. Daca nu platesc rata, mi se spune ca sunt rau-platnic. De ce nu suntem platiti in euro atunci? SUCKS!!!
7. Pupincuristii iti fac zile fripte! Daca nu esti pe faza sau nu l**i bine, ti se ia locul. Daca nu stii sa practici asta, nici nu ai fost luat in calcul vreodata. Tu muncesti, altii culeg laurii. Logic :) Tot cei care au, primesc...SUCKS?? Nu am nevoie de functii de directori, directorasi si altele de genul. dati-mi BANI!!! eu cu asta traiesc, nu cu functii! :)
8. Am fost anii trecuti in padurea care se intinde frumos pe dealul Cerghizelului, cu o echipa de vanatori. Era totul curat, frumos, mirosea a verde. Astazi, totul e dezolant, uscat, mizerie de nedescris, peturi si plastice lasate in grija...??? THAT HURTS!!! And SUCKS!!! Refuz sa cred ca vanatorii pot lasa asa ceva in urma lor, sunt oameni prieteni cu natura, cu padurile, ei ar trebui sa cunoasca foarte bine regulile bunului simt si importanta pastrarii padurilor si apelor curate, si nu ma indoiesc de sta, dar daca nu frecventeaza nimeni altcineva zona??

Lista poate continua cu prea multe aspecte, eu insa nu mai am rabdare pentru ele. Incerc sa fac ceva, dar nu pot schimba singura lumea. Oare impreuna vom putea??

Cu bine,
Bya

PS: Ma mut in varf de munte, la Neagra :)

4 comentarii:

  1. 1. spitalul e locul unde poti fi salvat sau poti muri... e normal sa fie greu cu parcarea... poate ar trebui facuta o alta intrare pentru urgente...
    2. combinatul ucide in timp, insa odata oinchis, rata criminalitatii si sinuciderile in tg-ms ar creste...
    3. fiecare om e responsabil de viata lui... si nimeni nu are dreptul sa decida pentru ceilalti...
    4. tot e bine, daca avem cu ce cumpara...
    5. mai greu!
    6. euro creste, noi cu drag muncim...
    7. post de directoras, salar mai mare...
    8. in padurile de la cerghizel-cerghid, in weekend e plin de unghenari... vanatorii nu lasa deseuri, ci dimpotriva, aduna dupa ceilalti...
    p.s. si la neagra creste euro, si acolo gasesti pe malul muresului peturi... doar ca acolo aerul e mai curat, linistea te ameteste, iubitul te saruta cu drag si totul pare un basm... hai sa traim in fiecare zi o poveste... si sa ne facem noi singuri viata mai frumoasa... pentru ca merita traita !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ela..
    Azo ucide in timp, dar eu nu vreau sa MA ucida Azo! Imi pare rau pt cei ce nu ar mai avea un loc de munca, dar sanatatea n-o cumpar nici eu, la fel cum nu o fac nici ei, cu tot cu banii aia foarte putini munciti cu greu, corect?
    Fiecare decide ce sa faca cu viata lui, e adevarat. Totusi eu stiu ca Dumnezeu ti-a dat viata, tot El ti-o ia... si daca ai o viata, de ce sa n-o traiesti? chiar si asa cum e, grea, usoara...? sanatate daca este, le poti face pe toate, prost sa fii sa nu reusesti!!! lupta, dar nu te da batut!! Corect?
    Cat despre directorasi, daca asa se fac banii, prefer sa ma chinui sa-mi platesc rata la ipotecar!!! SAU se va trezi cineva care sa puna pret pe angajat, pe eforturile sale, pt ideile sale, pt munca sa... corect?
    Nu am pus la indoiala NICI O CLIPA devotamentul vanatorilor fata de paduri!!
    Iar la Neagra poate sa creasca euro pana face radacini, ca daca am cabanuta si mancarica, traiesc bine merci si ma doare la basca ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. tu atat ai inteles din asta? :)) la fel si tie, trexi :)

    RăspundețiȘtergere